Workshop ‘Blij in je lijf: hoe je lichaam te empoweren’

Blij in je lijf: hoe je lichaam te empoweren met hart en ziel

Een nieuwe weg om vrouwelijk en mannelijk in je zelf te integreren

Een workshop voor vrouwen en mannen, mensen van Nu

Uit eigen ervaring weet ik dat het aannemen van de dertien sacrale lichaamshoudingen van onze oermoeders uit lang vervlogen tijden sterk en krachtig maakt. Zowel in het buitenland – in Seoul in Korea, Glastonbury in Engeland en Frankfurt in Duitsland – als in eigen land blijken de houdingen een empowerment voor het vrouwelijke én mannelijke in ons. Oermoeders putten krachtig uit beide energieën.

Als eerste wordt op deze dag de basis gelegd voor een oerbewustzijn van zelfvertrouwen en veiligheid diep in het bekken, de krachtcentrale in ons lichaam. Van daaruit wordt de verbinding met hart en hoofd gelegd.

Als tweede volgen wij in beelden de evolutie van het krachtige en uitgebalanceerde vrouwbeeld in het moederland. Wij komen tot rust en nemen de dertien sacrale lichaamshoudingen van de oermoeders aan onder meditatieve muziek.

Tot slot is er aandacht voor het in balans brengen van beide energiestromen, de vrouwelijke en de mannelijke, in ieder mens. Het doel is de middenweg van dynamische balans te vinden om zo werkelijk Mens te worden. Een Mens die beneden en boven, binnen en buiten, links en rechts, achter en voor, vrouwelijk en mannelijk in zichzelf tot eenheid brengt. En daardoor bezield contact legt met het grote geheel van Eenheid en Verbinding.

Zie voor meer inhoudelijke informatie www.anninevandermeer.nl

Hartelijk welkom.

Annine van der Meer

Het evenement is afgelopen.

Datum

okt 27 2018
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:30

Kosten

27,50

Meer Info

Meld je aan

Locatie

César Francklaan 13
1272 EC Huizen

Organisator

Pan Sophia Press
Website
https://www.pansophia-press.nl/
Meld je aan