0

korte blogs die gebruikt kunnen worden ter promotie van het boek

Na het uitkomen van haar boek Vrouw Holle en de verborgen wijsheid in sprookjes in 2017 gaf Annine lezingen over dit boek. Dan trokken moeders haar na afloop aan de jas en vroegen met klem: ‘Wanneer schrijf je nu eens een sprookje dat ik aan mijn kinderen kan voorlezen’?

Die vraag liet Annine niet los... En zo werd al snel Vrouw Holle en het Gouden Hart geboren, een sprookjesboek voor volwassenen én kinderen. Holle’s wijsheid is van essentieel belang om inzicht in het Leven te krijgen en tot Vertrouwen, Verbinding en Vrede te komen. Holle herplaatst vrouwelijk leiderschap zowel in praktisch als spiritueel perspectief. En dat is hard nodig nadat vele generaties in de Grimm-versie van het Holle-sprookje kennis maakten met een boze stiefmoeder, een slechte stiefzus en Holle als oude heks.

De wijsheid van Vrouw Holle biedt echter een volledig ander perspectief op de werkelijke positie en rol van vrouwen in eeuwenoude vertellingen. En dit is van essentieel belang om tot een nieuw inzicht over het leven en tot vertrouwen, verbinding en vrede te komen. Meer weten? Kom dan naar de lezing over Vrouw Holle en het Gouden Hart voor mensen van nu die binnenkort bij jou in de buurt gehouden wordt.